Tack för den här terminen!

Nu har Skellefteå musikkår spelat klart för 2012. Den 25 november hade kåren ett väldigt trevligt samarbete med Pite blåsorkester och sjungande och dansande skolbarn från Piteå kommun, då vi genomförde två Astrid Lindgren-konserter. Här nedan finns bilder från helgen i Acusticum.

Astrid Lindgren-konserterna, som även genomfördes i Skellefteå 2010, kommer tillbaka till stan nästa höst, 2013; då med nya skolbarn som sjunger i kör, dansar och är solister.

Den första advent deltog så kåren i den traditionella adventskonsert i S:t Olovs kyrka, tillsammans med kyrkans kör. Liksom tidigare år var kyrkan fullsatt långt innan start – kul!

Skellefteå musikkår tackar för den här terminen och laddar nästa år för bland annat en filmmusikkonsert tillsammans med filmskribenten Orvar Säfström. Konserten genomförs i samband med kårens 80-årsjubileum.

God jul och gott nytt år!

Kommentarer inaktiverade.