Orkester-workshop i Skellefteå

Är du under 25 år och vill bli en bättre musiker? Passa på, för den 27 januari får du gå in gratis på workshopdagen Orkester-Boost i Skellefteå.

Dagen går ut på att spela musik tillsammans med andra, men handlar även samspelet utanför scenen.

Medverkar gör Bertil Fält, ledare för Gävleborg Ungdoms Big Band, utsedd till Gävleborgs Kulturpristagare 2011 och Årets Jazzpedagog 2011, samt Bengt-Eric Norlén, prisvinnande violinist och pedagog som spelat i de flesta svenska professionella orkestrar samt undervisat vid Birka musikutbildningar. På plats finns också representanter från Sveriges orkesterförbunds (SOF) ungdomsråd, som är initiativtagare till projektet

SOF-medlemmar och ungdomar som är 25 år behöver inte betala inträde.

Här kan du anmäla dig!

Läs mer här.

Kommentarer inaktiverade.