Kåren spelade på fartygsdop

Skellefteå musikkår inledde hösten med att närvara vid ett pampigt fartygsdop i Skelleftehamn. Det var batteriföretaget Northvolt som tillsammans med Wallenius SOL hade en namngivningsceremoni för det nybyggda toppmoderna fartyget ”Botnia Enabler”. Själva dopet utfördes av Ulla Löfven, och maken Stefan Löfven fanns givetvis på plats.

Kåren marscherade en stund när de speciellt inbjudna gästerna anlände, och spelade sedan nationalsång och fanfar. Till sist spelade orkestern underhållningsmusik när gästerna bordade fartyget för en rundtur.

Är du sugen på att börja spela med oss? Tveka inte att kontakta oss! Det går också bra att dyka upp när vi har rep – onsdagar kl 19 på Kulturskolan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s