Julkonserter i Skellefteå och Boliden

Söndag 27 november (första advent) anordnar Skellefteå Musikkår och St Olovs kyrkokör sin årliga adventskonsert i St Olovs kyrka. Konserten börjar kl 18 och det är fri entré. Publiken bjuds på allt från julpsalmer till musiken från ”TV:s julafton”.

Nytt för i år är att Kåren spelar samma repertoar onsdag 7 december – denna gång i Bolidens kyrka. Arrangör till den konserten är Lions, och även årets Skelleftelucior kommer att delta. Tiden är kl 19. Välkomna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s